Centura lombara de decompresie inSPORTline Ronyo

Indreapta-ti spatele! Sistemul sofisticat de coloane de tractiune cu aer va sustine partea inferioara a spatelui si va amelioreaza durerea!

Compară

666,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

YGAH-1_back.jpg

Cureaua se umfla cu o pompa manuala depinde in intregime de dumneavoastra ce presiune de umflare folositi. In timpul umflarii, centura se extinde de jos in sus, eliberand presiunea din coloana vertebrala si din discuri. Datorita manometrului incorporat, puteti nota presiunea de umflare si o puteti folosi pentru referinte viitoare. Deoarece centura este ingusta in partea din fata, nu va impiedica in niciun fel miscarea, ceea ce o face potrivita pentru toate tipurile de activitati, inclusiv pentru sport.

YGAH-1_air.jpg

Fabricat din bumbac 100%, stratul interior este extrem de confortabil, permitandu-va sa purtati cureaua pe sub haine. Ca urmare, puteti purta cureaua toata ziua. Fabricat din piele sintetica, stratul exterior este durabil si arata uimitor. de aceea, centura de sprijin lombar cu decompresie inSPORTline Ronyo este potrivita pentru toate tipurile de activitati, inclusiv pentru sport.


✔️ Ofera suport pentru partea inferioara a spatelui

Daca doriti sa scapati de durerile de spate si sa obtineti o postura corecta, trebuie sa va indreptati mai intai partea inferioara a spatelui. Aceasta orteza de sustinere lombara poate sustine puternic talia si va poate ajuta sa va ajustati talia intr-o pozitie adecvata, permitandu-va sa finalizati ingrijirea taliei fara sa stiti.


✔️ Reduce presiunea asupra partii superioare a corpului

Aceasta centura de sustinere asigura o tractiune si o decompresie confortabila si eficienta, ceea ce reduce povara din jurul ligamentelor. Dupa ce au fost umflate, coloanele de tractiune cu aer vor forta coloana lombara sa se uneasca, ajutand talia sa se ajusteze intr-o pozitie adecvata, deschizand spatiile intervertebrale si oferind ameliorarea durerii.


✔️ Asigura ameliorarea durerii

In timpul umflarii, centura se extinde de jos in sus, eliberand presiunea din coloana vertebrala si discuri. Ca urmare, vertebrele pot reveni la pozitia initiala in timp.


✔️ Nu impiedica miscarea

Deoarece cureaua este ingustata in partea din fata, nu va impiedica in niciun fel miscarea, ceea ce o face potrivita pentru toate tipurile de activitati, inclusiv pentru sport.


Specificatie tehnica:

Suport lombar care ajuta talia sa se ajusteze la o pozitie potrivita
Ajuta la deschiderea spatiilor intervertebrale
Ajuta la reducerea sarcinii din jurul ligamentelor
Ajuta la ameliorarea durerilor de spate
25 de coloane late de tractiune cu aer
Pompa manuala cu un manometru incorporat
Potrivit pentru utilizarea zilnica (sub haine)
Se infasoara in jurul partii inferioare a spatelui si este tinut in pozitie prin Velcro
Material exterior: piele sintetica
Material interior: bumbac
Inaltime dezumflata: 12 cm
Inaltime umflata: 20 cm
Inaltime fata: 11 cm
Dimensiunile pompei: 32 x 6 cm
Greutate: 380 g (marimea L)

Dimensiuni:

Marime

Circumferinta talie

L

90 – 100 cm

XL

100 – 115 cm

XXL

115 – 130 cm

3XL

130 – 145 cm