Bicicleta eliptica inSPORTline Combre

Volanta frontala, structura ergonomica, mecanism de pliere care economiseste spatiu, afisaj clar iluminat din spate, numar mare de programe.

Compară

3.679,00 lei TVA inclus

20 în stoc

Compară

Descriere

Bicicleta eliptica inSPORTline Combre este un aparat eliptic robust, cu volanta frontala. Prin urmare, distanta dintre pedale este mai scurta in comparatie cu bicicletele eliptici cu volanta pe spate, ceea ce face exercitiul mai usor si mai confortabil pentru cei care prefera un spatiu mai ingust decat mai larg intre pedale. Bicicleta eliptica inSPORTline Combre are 56 kg, cu limita de greutate de 150 kg, este potrivit pentru persoanele cu o inaltime intre 150-195 cm. Afisajul grafic cu retroiluminare afiseaza toate informatiile importante, cum ar fi timpul, viteza, rotatiile pe minut, caloriile arse, performanta si ritmul cardiac masarate de senzori de puls. Utilizarea este simpla si intuitiva. Consola de afisare are suporturi pentru tablete, telefoane si reviste. Mai mult decat atat, Bicicleta eliptica inSPORTline Combre are, de asemenea, un suport pentru sticle, roti de transport incorporate si un sistem de reglare a suprafetei inegale. Datorita mecanismului sau de pliere, acest aparat eliptic poate fi pliat intr-o dimensiune compacta, astfel incat sa nu ocupe mult spatiu atunci cand nu este utilizat. Cand este pliat, eliptica poate fi blocata in aceasta pozitie.


Atribute cheie:

  • Bicicleta eliptica cu structura ergonomica
  • Caracteristici excelente multumita volantei frontale
  • Program HRC: acest aparat poate mari sau scadea automat nivelul de rezistenta pentru a va mentine ritmul cardiac in zona optima
  • Functionare usoara si intuitiva
  • Display retroiluminat
  • Program WATT: aparatul mareste sau scade nivelul de rezistenta pentru a mentine utilizatorul la nivelul de performanta setat (exemplu, nivelul de rezistenta creste cand candenta de pedalare se reduce)
  • Computerul afiseaza: viteza, timp, rezistenta, distanta, calorii, ritm cardiac, rotati pe minut (RPM), performanta (WATT)

Specificatii tehnice:

Greutate volanta

6kg

Control rezistenta

electronic

Niveluri de rezistenta

32

Distanta dintre pedale

17cm

Lungime pas

37cm

Numar de programe

19

Programe preset

12

Programe utilizator

4

Program HRC

Da

Program WATT

Da

Program manual

Da

Senzori de puls

Da

Suport tableta

Da

Suport sticla

Da

Receptor curea de piept

Nu

Curea de piept inclusa

Nu

Roti de transport

Da

Sistem ajustare suprafata inegala

Da

Posibilitate pliere

Da

Dimensiuni nepliata

H-169 x l-63 x L-185cm

Dimensiuni pliat

H-172 x l-63 x L-160cm

Inaltime max. utilizator

195cm

Greutate max. utilizator

150kg

Greutate produs

56kg

Sistem de franare

Magnetic

Alimentare

220V, 230V

Categorie

HA (EN957)

Uz

Casnic