-12,00 lei

Bara de tractiune pentru usa inSPORTline DCB100

Bara de tractiune practica pentru usa, usor de instalat si care ofera trei unghiuri diferite de prindere! Ideala pentru un antrenament cu greutate corporala.

Compară

Prețul inițial a fost: 59,00 lei.Prețul curent este: 47,00 lei. TVA inclus

Compară

Descriere

Cu bara de tractiune pentru usa inSPORTline DCB100, puteti face tractiuni oricand si oriunde! Datorita designului sau unic, o puteti atasa cu usurinta la orice cadru de usa care iese in afara de perete, fara a fi nevoie sa montati nimic (deci nu veti avea nevoie de niciun instrument). Iar atunci cand ati terminat de facut exercitii, puteti indeparta rapid bara dintr-o singura miscare si o puteti depozita. Aceasta bara pentru tractiuni este perfecta pentru casele cu spatiu limitat.

Bara de tractiuni Doorway Pull-Up Bar inSPORTline DCB100 dispune de trei perechi de prinderi, permitandu-va sa va intariti atat spatele, cat si muschii pectorali. In plus, toate sunt captusite cu spuma, asigurand o prindere perfecta. Cu o lungime de 91 de centimetri, bara de tractiune este potrivita pentru cadre de usa cu latimea cuprinsa intre 63 si 100 cm. In plus, cadrul usii trebuie sa aiba o adancime de 13 pana la 15 cm. Bara de tractiune pentru usa inSPORTline DCB100 este completata de asemenea cu un mic accesoriu excelent pentru un antrenament cu greutate corporala, care va permite sa faceti exercitii oricand si oriunde!


Specificatie tehnica:

3 unghiuri diferite de prindere
Manere moi, captusite cu spuma, pentru un antrenament confortabil
Poate fi ajustata la adancimea cadrului usii
Material solid si durabil
Acoperire anti-zgarieturi
Greutate: 2,3 kg
Limita de greutate: 110 kg
Potrivit pentru uz casnic
Dimensiuni:
Lungimea barei: 91 cm
Distanta intre manere: 28/41/91 cm
Lungimea aderentei: 10,5 cm
Lungimea partii terminale expandate: 5,8 cm
Diametrul barei: 2,5 cm
Grosimea peretelui barei: 1,5 mm
Spatierea cadrului usii: 63 – 100 cm
Grosimea cadrului usii: 130 – 150 mm