Banda de alergare inSPORTline inCondi T400i

Banda de alergare robusta care poate fi conectata la o tableta, punte de alergare considerabila, program HRC, curea pentru piept, suspensie, inclinare electronica, functionare silentioasa.

Compară

9.774,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Cautati o banda de alergare solida, bine echipata, pentru intreaga familie Iti place sa alergi Iti place tehnologia moderna si vrei sa-ti faci antrenamentul mai atractiv Atunci banda de alergare inCondi T400i este alegerea potrivita!

Banda de alergare electrica inSPORTline inCondi T400i, 3.5 CP, 180 kg este o banda de alergat de calitate conceputa pentru uz casnic. Aceasta are o gama bogata de programe si elemente de siguranta, inclusiv un computer sofisticat cu afisaj LCD retroiluminat, un motor puternic cu o putere maxima de 3,5 CP sau 22 de pozitii de reglare a inclinarii si o viteza maxima de 22 km/h. Constructia robusta cu suprafata de alergare spatioasa de 140 x 53 cm este potrivita si pentru utilizatorii mai inalti.

/

Functionare silentioasa

Banda de alergare este echipata cu tampoane speciale SAS (Sistem Absortie Socuri), care reduc la minimum zgomotul produs atunci cand picioarele tale lovesc puntea de alergare. Motorul aproape silentios mentine, de asemenea, nivelurile de zgomot scazute. Deoarece banda de alergat face un zgomot minim, poate fi folosita si in apartamente.

/

/

Stabilitate grozava si limita de greutate mare

Unul dintre avantajele benzii de alergat este calitatea sa generala. Aceasta este foarte stabila, partial datorita picioarelor reglabile care compenseaza podeaua neuniforma. Limita de greutate a utilizatorului este de 180 kg.

/

/

O multitudine de programe

Banda de alergat ofera o serie de programe prestabilite cu diferite profiluri. Exista, de asemenea, programe speciale, cum ar fi functia FAT care va poate masara procentul aproximativ de grasime corporala sau programul HRC, care va regla rezistenta in functie de frecventa ritmului cardiac. De asemenea, aveti optiunea de a va seta propriul program de utilizator (3), care va ajuta sa evitati introducerea datelor de utilizator de fiecare data cand utilizati banda de alergare.

Ecranul LCD iluminat din spate al benzii de alergat afiseaza o multime de informatii utile, inclusiv viteza, timpul, distanta, ritmul cardiac sau caloriile arse.

/

Conectarea cu Tableta/Smartphone

Optiunea de a va conecta banda de alergat aplicatiile de mai jos este unul dintre principalele sale avantaje. Prin intermediul aplicatiilor, puteti ajusta setarile programului, puteti salva datele de antrenament, puteti partaja progresul dvs. pe retelele sociale sau puteti monitoriza ritmul cardiac actual, viteza, distanta etc.

/

/

Comfort maxim

Chiar si atunci cand alergi pe banda, este important sa te simti confortabil. Din acest motiv, exista multe avantaje, cum ar fi ecranul tactil de pe panoul de control, ventilatorul practic sau difuzoarele pentru redarea muzicii de pe telefon sau MP3 player.

/

/

Siguranta este pe primul loc

Pentru a asigura o protectie maxima a utilizatorului, banda de alergat este echipata cu o cheie magnetica de siguranta. Aceasta cheie este plasata pe consola computerului, clipsul de pe cealalta parte este fixat, de exemplu, pe imbracaminte. Daca va pierdeti echilibrul sau utilizatorul se apropie prea mult de capatul benzii de alergat, cheia este smulsa si suprafata de alergare se opreste rapid.

/

Datorita acestor caracteristici excelente, inSPORTline inCondi T400i este o banda de alergat foarte cautata pentru uz casnic.

Specificatii cheie:

 • cadru solind
 • vopsea durabila
 • conectarea aplicatilor de pe telefon sau tableta cu banda prin Bluetooth
  • Zwift ( Android 7.0 / iOS 9.0 ) si aplicatia auxiliara Zwift Companion ( Android 7.0 / iOS 9.0 ) pentru controlu benzi de pe mobil (pentru benzi de alergare produse in 2020 si mai sus)
   • antrenamente sub forma de joc intru mediu 3D
   • setare scopuri tintea si creati planuri de antrenament
   • posibilitate de comunicare cu alti utilizatori online
   • creativa propriul avatar care sa va reprezinte pe ecran
   • compatibla cu Apple Health, Diet, Training Peaks, Garmin Connect, Adidas Training, Map My Fitness, Today’s Plan
  • Kinomap ( Android 4.4 / iOS 9.0 )
   • rute presetate cu video
   • cand selectati tipul de aparat, selectati icoana cu banda de alergare si selectati senzori (pentru benzi de alergare produse in 2020 si mai sus)
   • continutul din aplicatie este contra cost
 • functionare usoara si intuitiva
 • numar mare de programe
 • difuzoare de calitate
 • posibilitate de redare de muzica de pe telefon prin Bluetooth(aplicabil pentru benzile produse din 6/2020 si mai sus) sau prin jack audio de 3.5”(aplicabil pentru benzile produse pana in 5/2020)
 • ventilator integrat
 • Body Fat Test(masarare indice masa corporala)
 • Program HRC: aparatul va mari sau va micsora rezistenta pentru a va tine ritmul cardiac in zona optima
 • Sistem de pliere usoara: un mecanism simplu si eficient cu piston permite plierea sau deplierea suprafetei de alergare usor cu o singura mana
 • Sistemul silent motion: motorul benzi de alergare functioneaza silentios
 • Sistemul Touch &amp Run: butoane pentru controlul functilor importante se afla pe manere
 • Computerul afiseaza: timpul, viteza, inclinatia, distanta, caloriile, rimul cardiac


Specificati tehnice:

putere motor 3.5 CP
dimensiune suprafata de alergare 140 x 53 cm
inclinatie electronic
numarul de niveluri de inclinatie 22
inclinatia maxima 4 (7 %)
viteza 1 – 22 km/h
potrivita pentru mers maxim 30 de minute sub 6 km/h
dupa aceea este recomandata o pauza de 15 minute
numarul total de programe 104
programe presetate 99
programe utilizator 3
program HRC da
modul manual da
senzori de ritm cardiac da
suport sticla da
suport tableta da
roti de transport da
sistem de compensare podea inegala da
suspensie Sistem absorptie socuri
cheie de siguranta da
receptor curea de piept da
curea de piept inclusa da
intare audio nu(pentru benzi produse din 6/2020 si mai sus) da( pentru benzi produse pana in 5/2020)
cadru pliabil da
dimensiuni nepliata h 146 cm x l 86 cm x L 190 cm
dimensiuni pliata h 167 cm x l 86 cm x L 108 cm
limita de greutata a utilizatorului 180 kg
greutatea produs 97 kg
alimentare 220V, 230V
categorie HC (in conformitate cu EN957)
uz casnic