-2.210,00 lei

Aparat abdomen / extensii spate RL8107 Impulse Fitness

Compară

8.842,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

L8107 este un echipament de recuperare cu funcție dublă de antrenare a spatelui și abdomenului. Flexia înainte antrenează mușchiul drept abdominal (rectus abdominis) și mușchiul oblic extern, iar extensia spatelui exercită mușchiul vertebral vertical. După selectarea rezistenței potrivite, utilizatorul pune mâinile pe mâner și antrenează în mod eficient mușchii abdominali și ai spatelui prin repetarea crunch-urilor (îndoirea / extinderea trunchiului).
Proiectarea protecțiilor pentru picioare și gât oferă sprijin și siguranța sportivului, sporind totodată atenția spre realizarea exercițiilor. Permite reglarea rezistenței la nivelul dorit.
Specificații

Dimensiunea produsului: (L * W * H) 1097x842x1165 mm
Greutate: 44.2 kg
Tensiune de rezistență: 90-750n, presiune 80-700n (8 – 71 kg)
Aparatele pentru recuperare RE-LIFE sunt echipate cu mâner cu poziție dublă, astfel încât utilizatorul găsește întotdeauna poziția perfectă în timpul antrenamentului.
Tapițeria aparatelor este moale, confortabilă și elastică, fiind prietenoasă cu pielea în timpul antrenamentului. Este foarte rezistenta și de calitate, uzura aproape ca nu apare. Designul se potrivește caracteristicilor structurii fiziologice umane și regulilor de antrenament în fitness, asigurând confort și siguranța.
Rezistența hidraulică reglabilă se poate selecta mai ușor datorită proiectării unui buton atrăgător.
Forma modelului poate economisi jumătate din spațiul de depozitare și transport în comparație cu echipamentele convenționale, iar roata de transport încorporată facilitează mutarea echipamentului.
Rezistența se adaptează și se poate opri în orice moment, pentru a reduce riscul de rănire. În plus, dispozitivul de reglare integrat stabil, poate ajusta cu ușurință la stabilitatea produsului.
Capacul roșu de la capătul îmbinării ajută utilizatorul să aibă o poziție corespunzătoare și să se antreneze mai eficient.
Scaunul de calitate oferă suport pieptului, capului și spatelui.
Rezistența hidraulică reglabilă în șase trepte. Butonul de ajustare a rezistenței cu săgeată roșie și designul de îmbunătățire a indicației digitale, reduce costurile de învățare ale utilizatorului.
Întreaga serie este echipată cu suport multifuncțional pentru depozitarea articolelor portabile, cum ar fi telefoanele mobile și sticle de apă.
Buton de reglare a înălțimii cu aspect simplu și generos
Mâner ergonomic din material TPV, sigur și confortabil, cu inel de fixare din aluminiu, pe ambele părți.
Toate piesele standard sunt fabricate din oțel zincat sau inoxidabil, ceea ce îmbunătățește funcția și aspectul. Toți rulmenții sunt marcați, ceea ce asigură calitatea produselor.