-1.346,00 lei

APARAT MULTIFUNCTIONAL ATLAS ATOM HMS PREMIUM

Aparatul??multifunctional ATLAS ATOM HMS PREMIUM??este o combinatie intre un atlas si o macara Smith. Aceasta combinatie ofera posibilitati mari de exercitii si va permite sa efectuati un antrenament cuprinzator al intregului corp.

Compară

Prețul inițial a fost: 9.958,00 lei.Prețul curent este: 8.612,00 lei. TVA inclus

25 în stoc

Compară

Descriere

Materiale de cea mai buna calitate

Aparatul??multifunctional ATLAS ATOM HMS PREMIUM??este un echipament solid, care se va dovedi util in orice sala de gimnastica de acasa. Profilele realizate cu precizie din otel durabil garanteaza stabilitate si siguranta in timpul exercitiilor. Constructia puternica, rafinata in fiecare detaliu, permite ca doua persoane sa se antreneze in acelasi timp.

Antrenament complex

Aparatul??multifunctional ATLAS ATOM HMS PREMIUM??pune la dispozitia utilizatorului o macara Smith, doua lifturi reglabile pe inaltime, un brat de presa care se transforma cu usurinta intr-un fluture, o zona de presa pentru picioare si o bara de tractiune. Toate componentele va permit sa efectuati exercitii pentru fiecare parte a muschilor, facand din??Aparatul??multifunctional ATLAS ATOM HMS PREMIUM un aparat cu adevarat complet. Produsul vine cu echipament suplimentar sub forma de manere pentru ridicare, ceea ce va face ca antrenamentul dumneavoastra sa fie mai eficient.

Confort si comoditate

Aparatul??multifunctional ATLAS ATOM HMS PREMIUM??este soliditatea combinata cu confortul si comoditatea exercitiului. Spatarul si scaunul ergonomice va vor permite sa adoptati o pozitie confortabila in timpul exercitiilor. Reglarea inaltimii suportului din zona de presare a picioarelor va va ajuta sa ajustati aparatul la preferintele dumneavoastra. Un burete special a fost atasat la bara macaralei, care protejeaza utilizatorul, de exemplu, atunci cand executa ghemuiri. Materialele anti-alunecare de pe manerele barei si de pe bratul pentru presa de banc asigura o prindere sigura si siguranta in acelasi timp.

Aparatul??multifunctional ATLAS ATOM HMS PREMIUM, este un dispozitiv care va satisface asteptarile fiecarui utilizator si va completa orice sala de gimnastica de acasa.


Descriere tehnica:

Dimensiunile produsului:
Lungime: 231 cm
Latime: 139,5 cm, cu bara 213 cm
Inaltime: 217 cm
Spatar: 67,5 x 31 x 6,5 cm (Lungime x latime x inaltime)
Scaun: 37 x 32 x 6,5 cm (lungime x latime x inaltime)
Distanta dintre manere si bratul de imprimare: 69 – 54 cm
Un singur suport pentru picioare pe statia de presare a picioarelor: 30 x 14,5 cm
Reglarea inaltimii suporturilor pentru picioare de pe presa de banc: 3 niveluri, in trepte de 3 cm

Prindere:
Lungime: 213 cm
Diametru: 32 mm
Diametrul mansonului pentru sarcina: 25 mm / 50 mm
Greutate: 10,5 kg
Bar: 115,5 cm, diametru 33 mm
Reglarea inaltimii ascensoarelor: 20 de niveluri
Reglarea tensiunii cablului
Asigurare: 15 nivele
Stiva: 62,5 kg
Greutatea maxima a utilizatorului: 120 kg
Greutatea produsului: 217,5 kg

Instrumente de exercitiu:
Macara Smith
Doua lifturi cu inaltime reglabila
Bara de tractiune
Butterfly / Brat de extensie
Statie de presa pentru picioare

Nu este destinat utilizarii comerciale