-2.033,00 lei

Presa multifunctionala Body-Solid GS348Q

Power Rack profesional pentru sali de forta, cluburi, hoteluri, ofera siguranta maxima utilizatorului, fabricat din otel de calitate, discurile nu sunt incluse in pachet.

Compară

8.132,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Setata la un unghi inversat de 7 grade, Seria 7 permite miscari naturale superioare si inferioare ale corpului pentru o interactiune musculara maxima, caracteristica care nu se gaseste la un power rack traditional. Siguranta utilizatorului este asigurata de 20 de puncte de blocare, care sunt accesibile printr-o simpla rotatie de 15 a barei, eliminand nevoia unui asistent.

Pentru acele exercitii care necesita o miscare libera, suportul cu 14 pozitii, cu puncte de siguranta in plus de 43 cm, este de asemenea setat la un unghi de 7 , oferind puncte de ridicare convenabile si la indemana.

Seria 7 functioneaza excelent cu orice banca pentru antrenamente intense de piept si umar. Power Rackul Seria 7 Body-Solid este produsul proiectarii biomecanice avansate, a ingineriei structurale superioare si a standardelor de calitate minutioase. Este o colectie cu cele mai bune beneficii pe care trebuie sa le ofere acest tip de aparat.


Specificatii tehnice:

  • Cu unghi precis de 7 , combinata cu o statie de antrenament la unghi de 7 , pentru exercitiile cu greutate libera, conceput pentru miscari naturale ale corpului superior si inferior.
  • Cu rulmenti cu bile liniare cu 20 de puncte de blocare a barii pentru o oprire sigura si solida in orice punct a antrenamentului.
  • Sistem de suport gratuit, cu 14 pozitii de ridicare si depozitare pentru o versatilitate, siguranta si control suprem.
  • Bara olimpica cu diametru mare raspunde rapid, este usor de controlat si cantareste doar 10 kg. Este ideal pentru amatori sau profesionisti.
  • Constructuit din otel puternic si rezistent, sudat pe toate cele 4 partile, cadru solid de 12, 5 x 7,5 cm, cu o pozitie sigura, solida in 4 puncte, pentru stabilitate maxima.
  • Include o siguranta incredibil de puternica si reglabila atat pentru ridicare de greutati, cat si pentru statia de miscare libera.
  • 6 stalpi de depozitare a discurilor de greutati olimpice. Suspendati in siguranta discurile de pe podea pentru un acces usor.
  • Suportul de bara olimpica montat pe cadru depoziteaza bara fara a obstructiona alte miscari sau exercitii.
  • Pentru discuri de greutati olimpice de 50 mm.
  • Greutatile nu sunt incluse in pachet.

Dimensiuni:

Dimensiuni produs: L 167,6 x L 162,5 x H 210,8 cm

Dimensiuni colet 1: L 222 x L 45 x H 13 cm

Dimensiuni colet 2: L 132 x L 34 x H 19 cm

Dimensiuni colet 3: L 188 x L 32 x H 13 cm

Greutate neta/bruta: 125,19 kg / 132,19 kg