-2.033,00 lei

Presa multifunctionala Body-Solid GS348Q

Power Rack profesional pentru sali de forta, cluburi, hoteluri, ofera siguranta maxima utilizatorului, fabricat din otel de calitate, discurile nu sunt incluse in pachet.

Compară

Prețul inițial a fost: 10.165,00 lei.Prețul curent este: 8.132,00 lei. TVA inclus

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Setata la un unghi inversat de 7 grade, Seria 7 permite miscari naturale superioare si inferioare ale corpului pentru o interactiune musculara maxima, caracteristica care nu se gaseste la un power rack traditional. Siguranta utilizatorului este asigurata de 20 de puncte de blocare, care sunt accesibile printr-o simpla rotatie de 15 a barei, eliminand nevoia unui asistent.

Pentru acele exercitii care necesita o miscare libera, suportul cu 14 pozitii, cu puncte de siguranta in plus de 43 cm, este de asemenea setat la un unghi de 7 , oferind puncte de ridicare convenabile si la indemana.

Seria 7 functioneaza excelent cu orice banca pentru antrenamente intense de piept si umar. Power Rackul Seria 7 Body-Solid este produsul proiectarii biomecanice avansate, a ingineriei structurale superioare si a standardelor de calitate minutioase. Este o colectie cu cele mai bune beneficii pe care trebuie sa le ofere acest tip de aparat.


Specificatii tehnice:

  • Cu unghi precis de 7 , combinata cu o statie de antrenament la unghi de 7 , pentru exercitiile cu greutate libera, conceput pentru miscari naturale ale corpului superior si inferior.
  • Cu rulmenti cu bile liniare cu 20 de puncte de blocare a barii pentru o oprire sigura si solida in orice punct a antrenamentului.
  • Sistem de suport gratuit, cu 14 pozitii de ridicare si depozitare pentru o versatilitate, siguranta si control suprem.
  • Bara olimpica cu diametru mare raspunde rapid, este usor de controlat si cantareste doar 10 kg. Este ideal pentru amatori sau profesionisti.
  • Constructuit din otel puternic si rezistent, sudat pe toate cele 4 partile, cadru solid de 12, 5 x 7,5 cm, cu o pozitie sigura, solida in 4 puncte, pentru stabilitate maxima.
  • Include o siguranta incredibil de puternica si reglabila atat pentru ridicare de greutati, cat si pentru statia de miscare libera.
  • 6 stalpi de depozitare a discurilor de greutati olimpice. Suspendati in siguranta discurile de pe podea pentru un acces usor.
  • Suportul de bara olimpica montat pe cadru depoziteaza bara fara a obstructiona alte miscari sau exercitii.
  • Pentru discuri de greutati olimpice de 50 mm.
  • Greutatile nu sunt incluse in pachet.

Dimensiuni:

Dimensiuni produs: L 167,6 x L 162,5 x H 210,8 cm

Dimensiuni colet 1: L 222 x L 45 x H 13 cm

Dimensiuni colet 2: L 132 x L 34 x H 19 cm

Dimensiuni colet 3: L 188 x L 32 x H 13 cm

Greutate neta/bruta: 125,19 kg / 132,19 kg