-12,00 lei

Banda Floss HMS FB02 Portocaliu

Banda Floss este un echipament de recuperare bazat pe compresie si poate fi utilizata pe diferite parti ale corpului.

Compară

Prețul inițial a fost: 68,00 lei.Prețul curent este: 56,00 lei. TVA inclus

260 în stoc

Compară

Descriere

Banda Floss HMS FB02 Portocaliu este banda speciala pentru imbunatatirea functionarii articulatiilor si cresterii mobilitatii acestora, reducerea umflaturilor, restabilirea alunecarii libere intre suprafetele tesuturilor si cresterea fluxului de sange intr-o anumita zona a corpului.

Utilizarea Benzii Floss HMS FB02 Portocaliu este foarte simpla, trebuie doar sa infasurati banda in jurul unui anumit loc: articulatie sau muschi si incepeti sa faceti miscari active sau pasive sau miscari care vor contracta si intinde un anumit muschi. Cand infasuram banda, incercam sa pastram aproximativ 70% din tensiunea sa. Infasurarea prea usoara nu va functiona si infasurarea prea stransa poate provoca raniri.

Banda Floss HMS FB02 Portocaliu poate fi folosita de asemenea pentru antrenamentul ocluziv, in care blocam alimentarea cu sange a muschiului pe care il exercita, facandu-l hipoxic. Datorita unui astfel de antrenament, putem duce la hipertrofie musculara folosind doar 20 pana la 50% din greutatea maxima.


Utilizarea benzii Floss are ca rezultat:

– cresterea vitezei de regenerare musculara

– reface alunecarii intre tesuturi

– cresterea mobilitatii articulatiilor

– imbunatatirea aportului de sange


Specificatii tehnice:

  • Dimensiune:
    • 2080 x 50 x 1 mm
  • Nivelul de rezistenta: 7 – 16 kg
  • Culoare: portocaliu